Ook voor jou?

De WeCareAcademy is er voor alle zorgverleners die snappen dat betere zorg begint bij jezelf. Voor ambitieuze professionals die willen groeien en zich persoonlijk ontwikkelen om de best mogelijke zorg te kunnen leveren. Van basisartsen en -verpleegkundigen tot specialisten, en van medisch studenten tot zorgmanagers, iedereen volgt bij ons z’n eigen ontwikkeltraject.

Ook organisaties, zorginstellingen en studieverenigingen kunnen bij de WeCareAcademy terecht voor hun teams, managers en zorgverleners. Naast individuele ontwikkelingstrajecten bieden we ook op maat gemaakte groepsmodules, workshops en thema-onderwijsavonden.

Medewerkers WeCareGroup

Medewerkers van de WeCareGroup, profiteren van alle diensten en ontwikkel-mogelijkheden van de WeCareAcademy.

Zorgverleners die werken via TalentCare of StudentCare volgen een individueel ontwikkeltraject via de WeCareAcademy.

WeCareAcademy. Voor artsen, verpleegkundigen, studenten en managers in de zorg

Externe zorgverleners & organisaties

Zorgprofessionals die niet werkzaam zijn bij de WeCareGroup kunnen gebruikmaken van een aantal diensten van de WeCareAcademy.

Voor zorginstellingen en organisaties bieden wij ook op maat gemaakte trajecten, workshops en thema-modules.

De Nieuwe Generatie Zorgverleners.

In samenwerking met TalentCare en StudentCare hebben we de afgelopen jaren via onze WeCareAcademy meer dan 1400 zorgverleners begeleid in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat heeft ons veel geleerd over de behoeften en werkwensen van De Nieuwe Generatie zorgverleners. Samen met hen willen we het systeem veranderen, patronen doorbreken en zetten we ons in voor duurzame zorgverbetering.

Tom Fopma
Event Coördinator

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Wil je meer weten wat onze Academy voor jou als zorgverlener of zorginstelling kan betekenen? Neem contact op met ons.