Voor al onze medewerkers

De WeCareAcademy is de eigen academie van de WeCareGroup, waar StudentCare en TalentCare onderdeel van zijn. Als medewerkers van één van deze labels heb je automatisch toegang tot onze opleidingen, programma’s en diensten.

De WeCareAcademy is opgericht om onze zorgverleners de ondersteuning en tools te bieden die ze nodig hebben om een positieve impact op de werkvloer te maken. Tijdens je studie leer je vooral veel praktische vaardigheden en doe je vakkennis op. Wij leren je alles wat je tijdens je studie niét leert, maar net zo hard nodig hebt om sterk in je werk te staan.

Care4Life

Met het Care4Life Programma bieden we onze medewerkers een individueel ontwikkeltraject met veel aandacht voor support, vitaliteit en persoonlijke behoeften en werkwensen.

Praktische vaardigheden als communicatie, succesvol samenwerken en omgaan met stress komen aan bod, maar ook het ontdekken van je valkuilen en leren inzetten van je talenten. Wat geeft energie? Wat zijn je drijfveren, hoe zorg je voor een goede werk-privébalans?

Van basisartsen en -verpleegkundigen tot specialisten, en van medisch studenten tot zorgmanagers, iedereen volgt bij ons z’n eigen ontwikkeltraject.

Voor flexibele en ambitieuze studenten die ervaring in de zorg willen opdoen.

Voor artsen en verpleegkundigen die zichzelf en de zorg willen verbeteren.

 De organisatie achter de labels TalentCare, StudentCare en de WeCareAcademy

We Care + We Dare + We Aspire + We Share

Via onze WeCareAcademy volg je een persoonlijk ontwikkeltraject om naast je vakkennis te werken aan skills waarmee je sterker in je schoenen staat. Zo krijg je grip op je loopbaan, maak je meer impact op de werkvloer, draag je actief bij aan zorgverbetering en werk je met zelfvertrouwen aan je eigen toekomst.