Sociale Care

Samen sta je sterker, kom je verder en heb je meer plezier! Teamspirit staat bij ons altijd in dienst van resultaat. SOCIALE CARE betekent dat we elkaar helpen, inspireren, motiveren en uitdagen. Wij zijn voor elkaar krijgers! Samen hebben we een missie: De zorg in Nederland beter maken. Daarnaast organiseren we natuurlijk ook graag gezellige feestjes en activiteiten.

Teamspirit & Support

Voor: ANIOS | HBO-V | Medisch specialist | VPK specialist 

Je doet het zelf, maar je doet het niet alleen! Bij de WeCareAcademy krijg je de aandacht, uitdaging en support die je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Je bent onderdeel van onze care-community. Betrokken, behulpzaam en bevlogen staan we je bij en moedigen we je aan.

Wij zijn de Nieuwe Generatie Zorgverleners.
We zijn een team en doen het samen. We dagen je uit te onderzoeken hoe jij met jouw talenten van toegevoegde waarde kunt zijn voor het team en de organisatie waar je werkt. Zo brengen we samen duurzame verandering teweeg. Jouw persoonlijke ontwikkeling maakt deel uit van onze gezamenlijke vooruitgangsdrang.

Buddy

Voor: ANIOS | HBO-V | Medisch specialist | VPK specialist 

Bij de start van elke (StudentCare of TalentCare) opdracht krijg je een buddy, die ook bij de WeCareGroup werkzaam is. Een buddy is een collega arts of verpleegkundige met wie je laagdrempelig kan sparren over je werk. Ook kun je met hen je ervaringen delen over ingrijpende medische gebeurtenissen of medisch inhoudelijke zaken bespreken. Daarnaast kunnen ze helpen bij organisatorische en praktische vragen, voorbereidingen voor een eerste dienst, timemanagement, loopbaanvragen etc.

Ja, dit wil ik ook!

Ben je enthousiast en wil je je inschrijven als zorgverlener of als zorginstelling? 

Goed voor jezelf zorgen?

Artikel | 01 juni 2022
Goed voor een ander zorgen, begint met goed voor jezelf zorgen. De WeCareAcademy heeft een nieuwe module Zelfzorg ontwikkeld
Tom Fopma
Event Coördinator

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Wil je meer weten wat onze Academy voor jou als zorgverlener of zorginstelling kan betekenen? Neem contact op met ons.