Professionele Care

De praktijk is leerzaam, maar onder druk van grote verantwoordelijkheden, weinig tijd en grote doelgerichtheid, is er weinig ruimte voor reflectie, oefening en evaluatie. Wij bieden PROFESSIONELE CARE met vakinhoudelijke ondersteuning en loopbaanbegeleiding, want in de zorg ben je nooit uitgeleerd.

Vakinhoudelijk onderwijs

Voor: Student | ANIOS | HBO-V

Vakverdieping, trainingen en specialistische vaardigheden die te maken hebben met het vakgebied waarin je werkzaam bent. Altijd onder begeleiding van een verpleegkundig of medisch specialist uit het betreffende vakgebied. Wij bieden op dit moment vakinhoudelijk onderwijs aan voor ANIOS en HBO Verpleegkundigen, in de vakgebieden ouderenzorg, psychiatrie, bedrijfsgeneeskunde en de sociale geneeskunde.

Helpenden+ en Verzorgenden opleiding

Met StudentCare voegen wij arbeidskrachten toe aan de arbeidsmarkt op die vlakken waar er grote tekorten zijn. Wij leiden studenten geneeskunde en verpleegkunde op tot gecertificeerde helpende en verzorgende.

Supervisie

Voor alle ANIOS van TalentCare wordt supervisie geboden door medisch specialisten uit het vakgebied waar je werkzaam bent. Supervisie op momenten dat je het gevoel hebt dat je even inhoudelijke kennis te kort komt, wilt sparren of simpelweg een verlengde armconstructie nodig hebt.

Mentor

Voor: ANIOS | HBO-V | Medisch specialist | VPK specialist | Zorgverleners

Onze mentoren staan klaar voor al onze professionals. Mentoren zijn vanuit hun specialisme verbonden aan onze academy. Je kan met hen o.a. sparren over jouw motivaties en doelen in je carrière. Iedere professional mag op eigen initiatief een kennismaking met één van de Mentoren inplannen. De gesprekken zijn uiteraard vertrouwelijk.

Intervisie

Voor: ANIOS | HBO-V | Medisch specialist | VPK specialist 

Onder leiding van een intervisor kijk je samen met collega’s, werkzaam in hetzelfde vakgebied, naar vraagstuk die iemand inbrengt vanuit de praktijk. Het zijn vaak vraagstukken rondom werkstijl en daarop van invloed zijnde persoonlijke en professionele opvattingen. Leren van en met elkaar.
De intervisor komt zelf uit het vakgebied, kan daardoor goed meekijken naar de casuïstiek. Wij bieden op dit moment intervisie aan voor ANIOS en HBO Verpleegkundigen, in de vakgebieden ouderenzorg, psychiatrie, bedrijfsgeneeskunde en de sociale geneeskunde.

Ja, dit wil ik ook!

Ben je enthousiast en wil je je inschrijven als zorgverlener of als zorginstelling? 

Goed voor jezelf zorgen?

Artikel | 01 juni 2022
Goed voor een ander zorgen, begint met goed voor jezelf zorgen. De WeCareAcademy heeft een nieuwe module Zelfzorg ontwikkeld
Tom Fopma
Event Coördinator

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Wil je meer weten wat onze Academy voor jou als zorgverlener of zorginstelling kan betekenen? Neem contact op met ons.