Bevlogen koploper in de verandering

De WeCareAcademy is de eigen academie van de WeCareGroup, waar StudentCare en TalentCare onderdeel van zijn. De WeCareGroup is een zorgorganisatie die de nieuwe generatie zorgverleners creëert. Dat wil zeggen: zorgverleners die goed weten wie ze zijn, werken vanuit hun kracht, grenzen stellen en bestand zijn tegen de toenemende zorgvraag van de komende decennia.

De WeCareAcademy is opgericht om talentvolle en bevlogen zorgverleners ondersteuning en tools te bieden om positieve impact op de werkvloer te maken. Het care4life programma is ontwikkeld om zorgverleners sterk te maken voor een duurzame, plezierige en gezonde carrière in de zorg.

“Zorgverleners zijn heel goed in zorgen voor anderen. Maar vergeten vaak zichzelf!”

WeCareGroup

De WeCareGroup ontwikkelt en ondersteunt een Nieuwe Generatie Zorgverleners. Artsen, verpleegkundigen en studenten die net als wij vinden dat de zorg beter kan en moet. Bevlogen vakmensen die snappen dat betere zorg begint bij jezelf. Omdat persoonlijk leiderschap, zingeving en werkplezier de basis vormen voor succes en duurzame inzetbaarheid. Samen met onze zorgverleners werken we vastberaden en toegewijd aan onze missie: voor iedereen in Nederland de best mogelijke zorg met persoonlijke aandacht.

CARE-cultuur

We zetten ons in voor een veilige en inclusieve werkcultuur waar jij jezelf kunt zijn, waar we elkaar durven aanspreken op gedrag en waar een leergierige houding en zelfreflectie belangrijker zijn dan een foutloze reputatie. Succesvol en plezierig samenwerken vraagt om sensitieve communicatie, wederzijds respect en een open mind. Een plek waar hulp gevraagd kan worden, en ook wordt geboden.

Onze merken

Voor flexibele en ambitieuze studenten die ervaring in de zorg willen opdoen.

Voor artsen en verpleegkundigen die zichzelf en de zorg willen verbeteren.

De organisatie achter de labels TalentCare, StudentCare en de WeCareAcademy

Tom Fopma
Event Coördinator

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Wil je meer weten wat onze Academy voor jou als zorgverlener of zorginstelling kan betekenen? Neem contact op met ons.