Coach, Trainer

Francine de Bruyckere

Organisatieadviseur, interimmanager, trainer en coach. Ca. 25 jaar werkervaring in verschillende (leidinggevende) rollen en organisaties. Getrouwd en moeder van 2 tieners. Dol op reizen en nieuwe ervaringen opdoen.
Al sinds 2017 betrokken bij de WeCareAcademy. Ik geef onderwijs en training op de thema’s als Invloed en Persoonlijk leiderschap en Loopbaan coaching. Gecertificeerd coach bij de International Coach Federation en ik werk onder andere systemisch, vanuit Transformational Presence en met MBTI®.

Wat ik zo mooi vind aan de WCA is de drive om de zorg van binnenuit mooier en beter te maken, door het belangrijkste element, de zorgverleners, zich te laten ontwikkelen. Vol in hun professie én vol in hun eigen mens-zijn. Om voor anderen te kunnen zorgen, moet je eerst voor jezelf zorgen. Dat vraagt persoonlijk leiderschap, in de loopbaan die bij je past. Die ontdekkingsreis, daar lever ik graag mijn bijdrage aan.
In de ontwikkeling van zorgverleners, valt mij op dat de zorg als sector, focust op specialisatie. En er is altijd méér mogelijk. Belangrijk om daarin je eigen pad te kiezen en een open blik te behouden. Jij bepaalt je koers.