Care4life

Goede zorg begint bij vakkundige, gelukkige zorgverleners. De WeCareAcademy is opgezet om zorgverleners sterker te maken voor een duurzame, plezierige en gezonde carrière in de zorg.

Via onze WeCareAcademy volgen zorgprofessionals het Care4Life Programma. Van basisartsen en -verpleegkundigen tot specialisten, van medisch studenten tot zorgmanagers, iedereen volgt bij ons z’n eigen ontwikkeltraject.

Professionele Care

Doel: Vakversterking en verdieping

Persoonlijke Care

Doel: Persoonlijk Leiderschap

Sociale Care

Doel: De Nieuwe Generatie Zorgverleners

Vitale Care

Doel: Fysieke en mentale weerbaarheid

“Als je weet waar je goed in bent, inzicht hebt in je drijfveren en valkuilen en een doel voor ogen hebt, geeft je werk energie en plezier!”

Professionele Care

Vakinhoudelijk onderwijs, trainingen, supervisie, mentor, loopbaanbegeleiding

De praktijk is leerzaam, maar in de zorg ben je nooit uitgeleerd. Wij bieden Professionale Care met vakinhoudelijke ondersteuning: onderwijs, trainingen, supervisie en loopbaanbegeleiding. Je wordt bijgestaan door mensen met vakkennis en ervaring.

Persoonlijke Care

Persoonlijke ontwikkeling, ACT-meting, Persoonlijk Leiderschap, coach

Persoonlijke ontwikkeling is essentieel in het huidige werkklimaat. Wij gaan een stap verder: Doel van onze Persoonlijke Care is Persoonlijk Leiderschap; dat jij je leven en je carrière leidt op jouw eigen voorwaarden. Betere zorg begint bij jezelf beter leren kennen.

Sociale Care

Samenwerking, events, borrels, buddy, intervisie, De Nieuwe Generatie

De basis van onze Sociale Care is de we-care-community: een club voor en door zorgverleners. We helpen elkaar, sparren samen, delen ervaringen, kennis en zorgen. We houden van borrels, events en elkaars successen vieren. Samen strijden we voor een beter zorgsysteem.

Vitale Care

Gezond en sterk in lichaam & geest, zelfzorg, mindfulness, oefeningen

Om sterk en met blijvend plezier in je werk te staan, bieden we Vitale Care. Doel is mentale en fysieke weerbaarheid; grip op je gedachten, omgaan met stress en goed voor jezelf zorgen. We werken aan skills om sterker in je schoenen te staan en je energieniveau op peil te houden.